Looking For Anything Specific?

Datça Deprem / Datça açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem - World Digital ... / Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça Deprem / Datça açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem - World Digital ... / Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça'da Deprem Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi ...
Datça'da Deprem Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3.

Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Datça'da deprem
Datça'da deprem from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Datça deprem son dakika gelişmesi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça açıklarında 4.00 büyüklüğünde deprem - Aktivite ...
Datça açıklarında 4.00 büyüklüğünde deprem - Aktivite ... from aktivitehaber.com
Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.

Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3.

Posting Komentar

0 Komentar